Молодь Кольпінга подарує дітям з ДЦП «Крила»

Давайте долучатися до благодійної справи :)



REGIONALVERBAND

KOLPINGWERK UKRAINE
 
РЕГІОНАЛЬНА СПІЛКА
“СПРАВА КОЛЬПІНГА”


Адреса:
Україна, 58003
м. Чернівці, вул. Гонти, 20
 
тел. (0372) 54-26-10, 58-33-72
факс (0372) 54-26-10
                                                                                                                       
E-mail:  kolping@vaal.cv.ua
                                                                             
Прес-анонс
                                                                                        Координатори заходу:
Голова Молоді Кольпінга  Вонсович Юлія
0955501862; 0639759849
w.jylchik@gmail.com
Заступник голови Молоді Кольпінга Гуцол Ігор
0951296733; 0976634986
ihorhuzol@yahoo.de
 
Подаруймо хворим діткам крила !
Молодь Кольпінга подарує дітям з ДЦП «Крила».
 
Запрошуємо Вас на відкриття благодійної виставки 22 травня 2011 року о 15 год. в Чернівецькому обласному художньому музеї. На виставці, що  організована громадською організацією Молодь Кольпінга, будуть представлені картини львівського клубу молодих художників «Крила». На відкритті усіх відвідувачів очікує майстер-клас з малювання. Музичною родзинкою заходу буде виступ юних бандуристок.
Триватиме благодійна виставка до 6 червняі кожен бажаючий зможе зробити свій внесоктавкинучи певну суму в скриньку, що знаходиметься в залі. Також протягом двож тижнів волонтери запрошуватимуть відвідувачів на виставку і також матимуть з собою скриньки для пожертв. Зібрані кошти будуть використані на допомогу 12 дітям хворим на ДЦП, що проживають в місті Чернівці.
Увага! Під час відкриття та впродовж виставки бажаючі зможуть отримати інформацію про дітей та їх контактні дані. Таким чином кожен зможе надати самостійну адресну допомогу, а журналісти поспілкуватися з дітками.
Ця благодійнамистецька акція організована до «Міжнародного дня захисту дітей», щоб привернути увагу громадськості та влади до проблем хворих дітей, які потребують підтримки.
Діти наше життя і радість. Але є особливі дітки з хворобою ДЦП (дитячий церебральний параліч), які потребують більшої уваги, любові та людської допомоги — не подачки, аби лише їх позбутися, а  людського розуміння та тепла. Ми прагнемо допомогти цим дітям не лише фінансово, але й морально підтримати їх. Хочемо  допомогти небайдужим людям у сприйнятті та осмисленні цієї проблеми.
На заході будуть присутні голова Регіональної Спілки та Регіональний Секретар Справи Кольпінга України, які розкажуть про діяльність організації.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте